Wednesday, August 30, 2017

I'm Back after A Year


Bismillahirrahmanirrahim,

Ya Allah, tak tahulah macam mana nak mulakan, hahahaha..
seriously lah...dah lama sangat tak bukak blog.
SERIOUS.
Tahun lepas pun bukannya bkak blog sangat. Yelah, tahun lepas saya sibuk dengan exam, i mean pt3.
Tahun ni,
Tak tahulahu, tak terfikir pun nak berblog. Ada lagi orang yang still blogging? Hahaha saya rasa macam..waa rajinnya.
Yelah kan, sebab saya tengok sekarang ni ramai orang yang suka main insta, twitter and so on, rasa macam dah jarang je orang layan blog.
Saya tak tahulah kalau saya tengah cakap sorang-sorang even sekarang ni. HOHO.
Tapi satu benda lah saya nak cakap,
kalau lah kawan-kawan saya tahu yang saya ada blog, mesti diorang gelak en.
Remaja nowadays macam saya cakap tadilah, tak layan sangat dah dengan blog.
Even now, saya pun busy sikit dengan studies, even saya sendiri tak study sangat. *hahaha*

Next year saya dah nak SPM.
lol kejap je masa berlalu.


Saya ni pun bukanlah jenis yang ada ramai commentor bila saya post something.
Rasa jealous gak lah dengan others bloggers yang bila post je ada je yang respons.
Proof your posts aren't that hambar is that bila ada orang comment, < this is what I think so.
Hohoho, i'm too young eh to blogging?
But takkanla tunggu dah tua baru nak blogging hewww I think that time I have many others things to do.

Papepun, if you are blogwalking to my blog and reading this, then thank you.
Even you dont wanna comment, that its okay.

I may not know, but its glad if the truth is opposite my mind.

contact me on instagram and twitter oke @xinxzmi.

I love you all. Bye bye.

Friday, June 10, 2016

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru



Assalamualaikum,

tekan banner di atas untuk join, hadiah yang disediakan lumayan, memandangkan ianya dari luar negara! Ayuh, jangan lepaskan peluang :) .

Untuk mengetahui hadiah-hadiah yang disediakan, tekan banner dan ikut syarat-syaratnya yang mudah =)
 
This Blog Are Protected By Me . DO NOT OPEN MY PAGESOURCE . Full Designed by -Nur Irdina Zakaria-
...