Friday, June 10, 2016

Bismillahirrahmanirrahim, Doakan saya dan rakan-rakan menghadapi PT3

Assalamualaikum wbt.

Ermm , macam mana asaya nak mulakan ya.. saya ni bukannya jenis yang suka dan selalu sangat update blog, kalau update pun, saya suka join giveaway atau contest, sebab memandangkan followers pun tak ramai mana kan...so kali ni, disebabkan cuti penggal dah nak habis, saya nak try update blog and share story wakaka.

Saya ni umur baru je 15, jadi saya tahun ni akan face PT3, tak lama dah, start bulan 6 ni la dah ada periksa. (i mean kerja kursus) , so saya tak nak cakap banyak, tapi nak minta korang, anda doakan saya, Nur Ain Mardhiah bt Azmi dan rakan-rakan syaa yang menhadapi pt3 ini juga supaya kami dapat menghadapi peperiksaan kami dengan sebaiknya. haaa..gitulah.

DOAKAN YA, KERANA DOA ITU MENDEKATKAN =)

TRIMAS ;)

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru



Assalamualaikum,

tekan banner di atas untuk join, hadiah yang disediakan lumayan, memandangkan ianya dari luar negara! Ayuh, jangan lepaskan peluang :) .

Untuk mengetahui hadiah-hadiah yang disediakan, tekan banner dan ikut syarat-syaratnya yang mudah =)

Wednesday, June 1, 2016

GIVEAWAY KAD RAYA 2016 BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK



http://kathyrbain.blogspot.com/2016/05/GIVEAWAY-KADRAYA2016-BY-KATHYRBAIN-CIKAKAK.html


TEKAN SINI UNTUK JOIN


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM..

Memandangkan kita semua in shaa Allah akak menyambut lebaran, jadi mohler kita ambik peluang join giveaway nii .. dapat kad raya free :)
 
This Blog Are Protected By Me . DO NOT OPEN MY PAGESOURCE . Full Designed by -Nur Irdina Zakaria-
...