Skip to main content

Posts

SEGMEN : Pencarian Bloglist By Izatie Salim

 hello. **click banner to join** Jom join segmen bloglist. Banner dia comel btw ! >< Hahahaha. Yang singgah sini, follow and leave comment, THANK YOU ! :)  tarikh tamat : 31 dec 2020 much love <3

[Short Story] - It could be Us | Wrecker - Chapter 1

  Setelah seharian melayan tetamu yang hadir untuk majlis persandinganku, aku dapat rasakan badanku yang sudah berpeluh dan berlekit. Memandangkan Khalis masih lagi berada di luar rumah, aku berlalu dahulu untuk naik ke atas dan membersihkan diri. Jam pada waktu itu sudahpun masuk 9 malam, ketika aku baru sahaja keluar dari bilik air. Dengan hanya mengenakan bathrobe, aku berjalan kearah wardrobe yang menempatkan baju-baju aku. Kelibat Khalis masih lagi tidak kelihatan dalam bilik, jadi aku menganggap dia mungkin masih lagi berada di bawah bersama ahli keluarga yang lain. Tangan kananku mencari-cari baju pajama tidur. Macam manalah aku boleh lupa untuk bawa baju tukar dalam tandas terus saja tadi? Ingat bawa anak-anak sahaja. Mak besarnya boleh terlupa pula. Aku bukannya apa, aku cuma takut sebab bila-bila masa je Khalis boleh masuk. Ah aku tak sedia nak berhadapan dengan dia dalam berpakaian begini. Malu wei! Mengenangkan suara-suara kecil dalam fikiranku itu, aku makin cepat-cepa

Segmen Bloglist Pertama Blog HayatiSukiDotCom

 hello. Klik link untuk join! 

[Short Story] Janji Hati | Heartpromising Series - Prolog

  Janji Hati - Prolog  Seorang wanita yang mengendong anak kecil di tangannya itu berjalan dengan penuh berhati-hati di kaki lima jalan yang basah dengan lecak dan lumpur. Hari itu hujan turun selebat-lebatnya membasahi bumi berselang-seli dengan kilat dan guruh yang gerun. Dia cuba untuk mencari kotak yang berdekatan dan bersaiz sederhana besar untuk meletakkan anak kecil itu, namun keadaannya sekarang hanya menyukarkan pandangannya yang gigih melihat dalam gelap dan payah itu. Puas dia menoleh memerhati sekaliling dan matanya terhenti apabila dia melihat kubah masjid yang tinggi dalam kesamaran malam dan bayang, tidak jauh dari tempatnya berdiri. Dengan kudrat yang masih berbaki, dia meneruskan langkahnya ke masjid itu sambil mendakap erat tubuh bayi itu yang mula merengek tidak selesa itu. Keadaan di sekitar masjid itu sunyi sepi dan dia sangat   yakin bahawa tiada seorang pun   berada di situ selainnya. Anak kecil itu sudah mula reda sedikit tangisannya apabila akhirnya wanita

520 Giveaway by Garaeki

 Bismillah click banner to join !  Book recommendation ada banyak senanya since saya suka baca Wattpad. Inkitt pun ada baca juga  but kalau physical books, i rekomen Empayar series by Teme Abdullah it's SO good <3 . psst ada tak geng wattpad kat sini? Hihi  Tag  http://hiphiphorray15.blogspot.com/  

Segmen Bloglist Pertama Blog SalatulZarida

 Bismillah click banner to join

Merdeka Giveaway By Eknsofi

Bismillah Guys click banner di atas ! jom join ! saya tag  https://cikyatiedotcom.blogspot.com/ http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/

ATIE ZIEYA'S GIVEAWAY

 Bismillah Hye awak, jom join giveaway ni! just click banner di atas okay :) 

#Segmen: Giveaway dan Mencari Bloglist bynadiajamhari

 Bismillahirrahmanirrahim *click banner untuk syarat penyertaan dan join* Jom kita meriahkan lagi giveaway ni.  cau xxDMxx

Giveaway by ejulz & shirven

 Bismillahirrahmanirrahim                     *click banner di atas untuk syarat penyertaan*  Tarikh tamat : 15 Ogos 2020.  Hadiah menarik menanti untuk yang bertuah, dan dapat tambah blogger juga.  cau xxDMxx